RPCZ is er voor:

Organisatieontwikkeling

BAZALT GROEP bestaat
uit Bazalt, HCO en RPCZ Bazalt logo

Goed en doordacht onderwijs voor iedere leerling. Dit vindt onder andere zijn uitwerking in de onderwijsvisie van jouw school. 

Hoe kom je tot een passende visie? En wat heb je nodig om dit uit te werken? Dat vraagt wat van de ontwikkeling van de school als organisatie. Waar liggen de krachtbronnen en de kansen om in te investeren? Voor het creëren van een effectieve lerende organisatie zijn kennis en vaardigheden van leren, verandermanagement, leiderschap en communicatie essentieel. De volgende stap is de implementatie van de veranderwensen. Want hoe kunnen we de reis van de lerende organisatie vormgeven?

Wat kan RPCZ voor jou of jouw school betekenen?

Wij denken graag mee in trajecten op maat voor zowel de school /organisatie als ook voor individuele leidinggevenden. Onze experts beschikken over veel kennis en ervaring van onderwijskundig leiderschap en organisatieontwikkeling. We putten onze kennis uit de praktijk, maar ook uit wetenschappelijke kennis en inzichten van vooraanstaande denkers. Daarbij maken we altijd een praktische vertaling naar de school als systeem.