Nieuws / 23 maart 2020

Mededeling over onze dienstverlening

BAZALT GROEP bestaat
uit Bazalt, HCO en RPCZ Bazalt logo

Beste relatie,

De coronacrisis heeft momenteel een grote invloed op onze manier van leven en werken. We hopen dat het goed gaat met de gezondheid van onze klanten en ondertussen doen we er alles aan om ook goed te zorgen voor onze medewerkers.

Wij geven graag zicht op welke invloed de maatregelen van het kabinet hebben op uw lopende of geplande opdracht(en) bij RPCZ. Kunnen behandelingen, zoals bijvoorbeeld individuele diagnostiek, nog wel doorgaan? Een training of een vergadering met het team? Het antwoord luidt in bijna alle gevallen: ja, dat kan gewoon doorgaan. Veilig voor iedereen, met de kwaliteit die u van ons gewend bent maar op een iets andere manier: op afstand.

We onderzoeken graag met u als klant welke (soms digitale) oplossing op maat het beste past bij onze al bestaande en nog te plannen afspraken. Onze panden worden altijd al zeer zorgvuldig schoongemaakt en worden momenteel aan extra strenge hygiëne maatregelen onderworpen. Daardoor kunnen we een veilige werkomgeving garanderen, waar we met voldoende afstand ook nog live afspraken en kleinere bijeenkomsten kunnen organiseren.

Thuiswerken en videovergaderen zijn goed mogelijk voor medewerkers van RPCZ. We hebben geïnvesteerd in onze technische infrastructuur die het samenwerken op afstand soepel en veilig faciliteert, dat komt nu goed van pas.

Uw relatiemanager of adviseur bij RPCZ beantwoordt graag al uw vragen over de uitvoering van een lopend project of een nieuwe opdracht. We staan voor u klaar met creatieve oplossingen en de toewijding die u van ons gewend bent.