Aanbod

Beeldcoaching

BAZALT GROEP bestaat
uit Bazalt, HCO en RPCZ Bazalt logo

Wij coachen leraren, intern begeleiders, schoolleiders, pedagogisch medewerkers en andere professionals die nog beter willen worden in hun vak. We gaan uit van het principe: ken je kracht en kwaliteiten en zet deze vooral bewust in!

Beeldcoaching

Beeldcoaching is één van onze methodieken voor coaching. Belangrijk uitgangspunt is leren van jezelf, bewustwording en reflectie over je eigen gedrag. Beelden worden gebruikt om als coach en leerkracht met elkaar in dialoog te gaan. Er worden fragmenten uit opnames geselecteerd en geanalyseerd. Vanuit de inzichten die worden opgedaan wordt verandering in de werksituatie in gang gezet.

Opbrengst

Met Beeldcoaching krijgt de leraar ondersteuning door opnames in de klas.  De leerkracht leert kijken naar wat er gebeurt in de klas op het gebied van de interactie, klassenorganisatie en didactiek. De beelden en gesprekken geven inzicht in de manier van lesgeven en brengen door bewustwording de leerkracht in beweging. Alternatief gedrag wordt met elkaar besproken, uitgeprobeerd en geëvalueerd.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met onze adviseurs.

Adviseurs

Agenda