Nieuws

Dyslexie keurmerk

RPCZ heeft wederom het keurmerk van het Kwaliteitsinstituut Dyslexie ontvangen. Wij zien dit als een bevestiging en waarborg dat wij kwaliteit leveren op het gebied van dyslexiebehandeling.

   
   

 Game-app voor dyslectische kinderen: Pelle puzzelt

Pelle puzzelt is bedacht door dyslectische kinderen. De app daagt kinderen uit die al een dyslexiebehandeling krijgen, om ook buiten schooltijd te oefenen en te spelen met taal.

De app voor kinderen tussen 8 en 11 jaar is gratis te downloaden via iTunes of Google Play voor de iPad (iOS 6.0 of hoger) en Android tablets (versie 2.3 en hoger).

Pelle puzzelt is ontwikkeld door Onderwijszorg Nederland en een eerste game-app in een reeks recreatieve apps over taal en rekenen.Excellente scholen

Heeft u zich voor het schooljaar 2012-2013 aangemeld als kandidaat excellente school of bent u excellente school?
Neem dan deel aan de ‘Lerende netwerken’.

Ga voor een overzicht en een planning van de startende netwerken naar www.excellentescholen.nl > mijn pagina en log in.
Hier kunt u zich ook inschrijven.
De bijeenkomsten starten in september.Samenwerking HCO en RPCZ bekrachtigd
De onderwijsadviesbureaus HCO en RPCZ bundelen de krachten en hebben per 1 januari 2013 de onderlinge samenwerking geformaliseerd. Voor landelijke activiteiten en de ontwikkeling van innovatieve producten en diensten is een nieuwe stichting opgericht: Bazalt. De stichtingen HCO en RPCZ blijven zich richten op de dienstverlening in de eigen regio’s. Door deze krachtenbundeling kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. De stichtingen werken vanuit locaties in Den Haag, Rotterdam en Vlissingen.


   
   
 
   
   
  
   
   
   


  Zoek
  Contact
  Direct bestellen
  Agenda

Nieuws

Gratis downloaden:
leeropbrengsten
in kaart versie
2013!
klik hier

Meer informatie over KIJK!:
KIJK! website

 


D
enkdok
een bijzondere ruimte
voor een bijzonder proces
Kijk hier